Vinn vårens böcker!

Här är det påsklov! För några är det dags först nästa vecka. Med tanke på det trista väder som utlovas till helgen vill Bokfreak i alla fall önska GLAD PÅSK med att lotta ut tre paket med några av vårens nya böcker! Allt jag säger är sant och Aldrig släppa taget har vi läst och bloggat om. För evigt och Slutet är båda tredje och sista delen i serier vi följt och älskat. Gåtan Felicia Hill är Elsie Petréns första ungdomsbok och verkar hur spännande som helst!

Paket 1:

Paket 2:

Paket 3:

Vill du ha chans att vinna ett av dessa bokpaket? Skicka då ett mail till bokfreak@gmail.com där du berättar vilket paket du helst vill vinna senast fredag 6/4. På lördag avslöjas vinnarna! (Glöm inte att lämna din postadress.) Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s