Långa titlar makes my heart go boom

Hadley missar flygplanet till sin pappa med några ynka pytteminuter. Inte anar hon väl då att det ska leda till att hon träffar en kille, med vilken hon under de närmaste 24 timmarna kommer uppleva något alldeles magiskt.

Det här är förmodligen lika snutteputtenuttigt som jag tänker mig, och jag GILLAR det. Speciellt när knopparna brister och jag bara är sugen på att läsa kärleksspäckade ungdomsböcker. Men det är klart, den långa titeln Den statistiska sannolikheten för kärlek vid första ögonkastet gör mitt hjärta svagt.

För dig som är lika kärlekskrank som jag? Boken kommer i maj.

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s