Tredje delen om Pim-Pim

Jag har länge väntat på tredje delen av Per Nilssons serie om Pim-Pim och Extra och nu är den äntligen här. I denna bok, som heter Svart löpare hotar vit dam, har Pim-Pim det inte så lätt. Hans mamma är sjuk, Extra beter sig konstigt och dessutom kommer det en ny kille till klassen. Han heter Mauro och till och börja med är han otroligt charmig och trevlig men så småningom förstår Pim-Pim att det är något som inte står rätt till.

Precis som i de andra böckerna i serien så dras man omedelbart in i handlingen. Det är realistiska böcker men med övernaturliga inslag. Jag tycker serien är fantasiskt bra och har det mesta, det är spännande, händelserikt och originellt. Ytterligare tre böcker är planerade i serien.

2 comments

  1. Janina

    Jag har också bara läst den första delen i serien, men den var super. Per Nilsson är en ny favorit hos mig, senaste månaden har jag läst fyra-fem böcker av honom. Böckerna om Hjärtans Fröjd tyckte jag också mycket om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s