Fotboll och omöjlig kärlek

Äntligen en ny serie om fotboll! Suget efter fotbollsböcker är enormt. Det här kan bli bra! Två välkända barn- och ungdomsboksförfattare, Arne Norlin (Tidningsdeckarna) och Andreas Palmaer (Varulvsboken, Zombieboken) står bakom serien Fans! Tre böcker ska det bli allt som allt – Motståndarna, Förföljda och Uppgörelsen. Den första kommer alltså nu i mars!

Det handlar om Tove och Noel. På Alfabetas webbsida står det: ”Båda älskar fotboll och tar för givet att den andra håller på samma lag. Men det gör de inte. Tvärtom. Noel håller på Hammarby och Tove är född AIK:are. Kraschen är oundviklig. Hur ska de kunna hålla ihop när de är fans åt två lag som är ärkefiender?”

Fotboll och omöjlig kärlek – låter spännande, eller hur?!

En kommentar

  1. Pingback: Emmas julklappstips 10-13 år | Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s