Fint om vänskap

I helgen har jag läst Det borde finnas regler av Lina Arvidsson. Oj oj vad bra den var! Den beskrev vänskapen mellan bokens två huvudpersoner så väldigt fint.

När jag var 14 år var jag bästis med Hanna. Vi blev bästisar när vi var sju och en del i vår skola visste inte ens vem av oss som var Emma och vem som var Hanna för vi var alltid tillsammans. Vi ses inte så ofta nu men trots det finns hon alltid i mitt hjärta. Vi delade hela vår barndom tillsammans och hon känner mig kanske bättre än någon annan. När jag hade läst Det borde finnas regler var jag tvungen att skriva ett långt brev till Hanna för att bara berätta att jag tänker på henne. Ta hand om era vänner, de är de bästa som finns!

Maria håller också på att läsa Det borde finnas relger. När hon är klar berättar vi mer om boken. Men just nu kan jag sammanfatta den med ett ord: LÄS!

One comment

  1. Vrsbiblioteksblogg

    Vad glad jag blir, den ligger nämligen hemma och väntar på att bli läst. Ska ta tag i den så snart som möjligt! Jag ahr stora förhoppningar på den då förlaget Gilla Böcker inte har gjort mig besviken hittils.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s