Upplösningen

Skuggvandrare är den fristående och avslutande uppföljaren till Magnus Nordins Skuggvarelser och Blodets röst. Jag läste med andan i halsen vill jag lova… Kira har lämnat Daniel och deras dotter Alea för att återvända till de sina, en varulv kan inte leva bland människor. Alea är också speciell. Hon är en skuggvandrare – hälften varulv, hälften människa. Daniel gör allt för att Alea ska ha det så bra som möjligt. Men den lilla familjen är hotad. Den hemliga Alfagruppen vill åt Alea, de gör vad som helst för att hålla varulvarna hemliga och under kontroll. Under tiden kämpar Kira för att på något sätt återvända. I en by i Norrland blåser också oroligheter upp. Tätt inpå byn finns ett reservat upprättat, där en grupp varulvar lever. Två pojkar får en dag för sig att köra in i reservatet, men bara en tar sig därifrån. Människorna i byn rasar och kräver hämnd. Innan något mer hinner hända kallas Alfagruppen in även här.

Det är mycket som händer på flera olika platser, men på ett eller annat sätt hänger allt ihop. Skuggvandrare är en bok som rymmer väldigt mycket. Extrem spänning, ofattbar grymhet, olycklig kärlek och enorm saknad, men också försoning, rättvisa och ett slut.

En kommentar

  1. Ping: Magnus Nordin « Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s