Lucka 13

Jag har precis läst Bergets furste, första delen i James Lovegroves nya serie Pinans 5 furstar. Den var verkligen spännande från första till sista sidan och är en given julklapp för den fantasyintresserade 9-14-åringen.

Tom är utvald för att möta de fem furstarna i fem olika dueller. Om han misslyckas så kommer världen att gå under. Han tränas i kampsport inför sin kommande uppgift som sägs ligga 15 år framåt i tiden. Men en dag upptäcker hans mor att en av de fem elementsstenarna har börjat försvinna vilket är ett tecken på att duellerna ligger betydligt närmare i tiden än så. Tom hårdtränas av kampsportsmästaren Dragon men känner sig absolut inte redo när meddelandet från Bergets furste kommer. Det är dags för den första duellen…

Som sagt mycket spännande, lättläst och perfekt för alla som gillar kampsport eller fantasy.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s