Lucka 9

Vet ni vad jag hörde idag?! Niklas Krog och Lina Forss (Kär i kärleken) har skrivit en bok tillsammans som kommer ut hösten 2012! I den träffar Turk, eller Mattias som han ju heter, från Sista skottet Timotej (som Linas bok handlar om). Det har gått ett och halvt år sedan ABC-lägret den där sommaren och Mattias är inne i Stockholm för att köpa en julklapp till sin lillayster Fia. Han hamnar i en dragkamp om en röd halsduk med en bortskämd överklasstjej, Timotej. Niklas och Lina har skrivit vartannat kapitel. OMG, jag längtar! Jag gillar ju Turk tokmycket och trodde inte jag skulle få läsa mer om honom?!

Just nu läser jag förresten Dash och Lilys utmaningsbok, även den en ”vartannat kapitel-bok”. Superb och bästa ”komma i julstämning-bok”. Men mer om den bakom en lucka närmare jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s