Lucka 7

I lucka 7 vill jag tipsa om Isabella Nilssons bok Verklighetsprojektet och det bästa är att du också har chans att vinna boken!

Det pågår ett verklighetsprojekt. Klient 920503 håller på att tappa tråden och den samling udda figurer som har blivit ålagda att leda projektet har det inte så lätt.

Hon har precis tagit studenten och flyttat hemifrån. Träffat kärleken i Isak och funderar mycket kring livet och kärleken. Figurerna som har något slags sammanträde om hennes liv är hämtade ur fantasier, tankar och minnen. De avhandlar bland annat ångest, kärlek och civilingenjörer.

Det handlar helt enkelt om en ung kvinnas famlande efter en plats i verkligheten. Isabella Nilsson har ett fantastiskt språk och hon har skrivit en bok som är både realistiskt och absurd på samma gång. Men framförallt är den absolut aldrig tråkig. Jag gillar den verkligen, det här är helt enkelt precis ”my cup of tea”.

Isabella Nilsson har också vunnit Lilla Augustpriset med sin novell ”Verklighetsprojektet”. Novellen finns att läsa här.

Nu kan du vinna ditt eget exemplar av boken. Maila bokfreak@gmail.com innan klockan 18 ikväll och svara på frågan ”vilket år vann Isabella Nilsson lilla Augustpriset?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s