Lucka 6

Jag gillar som sagt att pyssla. Lagom till jul blir jag extra pysselsugen. Mest gillar jag att baka och göra julgodis. När jag tittar i Johanna Westmans Julgodis för små och stora sockerbagare vet jag knappt var jag ska börja…

Egentligen är allt pyssel roligt. Unga fakta har samlat en massa fina pyssel som man lätt kan svänga ihop med det man har hemmma, t.ex. tomtememory eller ljuslyktor på olika sätt. Passa på att kolla in deras fina julkalender också (obs! det är inte lönt att försöka fuska och öppna någon lucka i förväg – jag provade).

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s