Lucka 2

Nu börjar det verkligen bli dags att tänka på julklappar. En del köper inga alls, en del köper massor. Jag skulle vilja slå ett slag för att göra något eget i kombination med ett köp. Att köpa en riktigt bra bok till någon behöver inte kosta många kronor.

En pocketbok kostar inte mer än några tior och är man riktigt klurig så letar man på second hand. Där hittar jag hela tiden böcker som knappt ser ut att vara lästa. En bok för några kronor är väl en av de bästaste julklapparna någon kan få? Smöra lite extra och skriv något cheesy på insidan av pärmen så blir det ännu bättre.

Och vill du vara riktigt härlig och käck, varför inte göra ett fint bokmärke som bokläsaren kan använda när den läser boken och många böcker framöver? Mitt favvobokmärke är det från Martha Stewart. Ett fint litet hjärta som man själv kan bestämma vilka färger och storlekar det ska ha.

Vill du ha fler varianter på bokmärken? Här finns en massa fina, koola och annorlunda. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s