Evig natt

Ni vet Michelle Paver, hon som har skrivit Vargbröder? Vet ni?! Hon är aktuell med en ny bok på svenska! Evig natt är liksom Vargbröder historisk, men den utspelar sig inte för flera tusen år sedan utan bara för knappt hundra. Året är 1937. 28-årige Jack bor i London. Han är fattig, ensam och har fått ge upp sina drömmar att studera vidare. När han blir erbjuden att följa med som radiotelegrafist på en arktisk expedition ser han det som sitt livs chans. Men den arktiska sommaren är kort. När mörkret tilltar känner Jack sig allt mer obehaglig till mods. Han har en känsla av att de inte är ensamma… Läs mer om boken här. Undertiteln ”en arktisk spökroman” ger en hint om att det inte är en bok för den som är mörkrädd. På bibblan kommer den att stå på hyllan för vuxna så kanske den inte passar för de yngsta Vargbröder-läsarna heller. (Jag tror att jag kommer att våga.)

Kolla också in Michelle Pavers egen webbsida!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s