Ingen sommar utan dig

Ingen sommar utan digFortsättningen på Sommaren jag blev vacker av Jenny Han kom i början på sommaren. Boken heter Ingen sommar utan dig och tar vid där den förra slutade. Boken präglas av en stor sorg, Susannah har precis dött av den cancer som hon insjuknade i i förra boken. Belly och hennes familj har ju alltid firat sommaren vid havet i Susannahs hus, med hennes söner, men ingenting blir som vanligt när någon dör.

Belly blev ju också i den förra boken tillsammans med den äldsta sonen Conrad, men i den här boken förstår vi att det är något som har hänt i deras relation som har sabbats. Den andra sonen, Jeremiah behöver hjälp av Belly. Conrad har nämligen försvunnit från sitt college och Jeremiah tror att Belly vet var han är. Frågan är om hon har någon som helst lust att träffa honom igen efter vad som hände sist de sågs?

Det här är en lättläst bok om kärlek och sorg, att växa upp och att försöka hitta meningen i tillvaron. Du behöver inte ha läst den första boken, men den andra boken ger helt klart mer om du läst den första!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s