Sommarläsning

En annan olöst kärlekshistoria är Turk och Aylas. Vi har tidigare läst om dem i Ingen rädsla och Turk & Ayla. Nu har den tredje boken kommit, Sista skottet. Det är sommar och dags för ABC-läger. Det är ett läger som Turks (egentligen Mattias) klubb Alvik anordnar varje sommar. Lägret är hans första och han är nervös. Mest nervös är han nog för att Aylas lag,  Akropol, också ska med på lägret. I den förra boken började något mellan dem, men när Turk hälsade på hemma hos Ayla hände något hemskt och därefter har de inte pratat med varandra. Fast hur lätt är det att hitta varandra igen när de aldrig är ensamma?!

Jag är inte alls intresserad av basket (däremot av kärlek) 😉 Men jag gillar att läsa om basket i Niklas böcker. Kanske mest för allt det andra som finns med. Träningar och matcher varvas med kompisar och starka känslor. (Jag vill gärna att det ska gå bra för Turk och Ayla!) Sista skottet är också fylld av sommarkänsla och perfekt för hängmattan!

Ett tips är att besöka Niklas Krogs webbsida. Där kan du läsa mer om böckerna och Niklas tankar om dem, få smakprov m.m.

TÄVLING TÄVLING TÄVLING TÄVLING TÄVLING TÄVLING TÄVLING TÄVLING TÄVLING

Vill du själv läsa om hur det går för Turk och Ayla? Var då med och tävla om ett exemplar av Sista skottet. Det enda du behöver göra är att svara på denna fråga:

Vad heter Niklas Krogs första bok?

Skicka ditt svar till bokfreak@gmail.com senast söndag 10 juli! Glöm inte att lämna din postadress så att vi kan skicka boken till dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s