Min absoluta favoritbok

Kanske den svåraste frågan i livet. Vilken bok är min absoluta favoritbok? Det finns många. Kan inte säga en. Det är faktiskt helt omöjligt. Det jag KAN säga är olika faktorer i en bok som gör att den blir lite bättre än alla andra.

– Språket. Gärna överraskande grepp som jag inte läst innan. Välskrivet.
– Personbeskrivningarna. Gärna lite twistade figurer i oväntade situationer som berör mig.
– Förväntningarnas förbannelse. Tyvärr blir jag ofta besviken på böcker som blivit tokhöjda till skyarna. Gillade dock Cirkeln väldigt mycket, trots hypen. Och Hungerspelen var också väldans hypad men ACK så bra.

Kan du säga EN favoritbok eller har du också massa olika beroende på vilken dag det är?

Vad håller vi på med? Läs om trettiodagarsutmaningen här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s