Juli

Sådär ja, trettiodagarsutmaningen avklarad och juni är slut för den här gången. Nu är det väl mest sol och bad på tapeten, men jag är väl inte den enda som gillar att ha med mig en bok till stranden?! Jag tänker ta med mig Sarah Dessens Mitt perfekta liv.

Det finns annat bokrelaterat att hitta på också. I söndags började Pretty little liars som bygger på bokserien med samma namn på TV3. Någon som kollade?

Den 1 och 2 juli kan du träffa Suzanne Mortensen (Dickens detektivbyrå) på Hamnfesten i Åhus. Den 5 och 16 blir det rundvandring i Dickens detektivbyrås spår tillsammans med författaren. Här finns information om tider, m.m.

SF-bokhandeln i Göteborg firar 10 år! På måndag drar firandet igång. Flera författare kommer att vara där. Kolla in programmet!

Barbro Lindgren (som bl.a. har skrivit Den vilda bebin och böckerna om Loranga) sommarpratar i P1 (alltså radion) den 31 juli.

Går du på simskola i sommar? Då kan du tävla med LasseMaja och Svenska Livräddningssällskapet. Läs mer om tävlingen.

Du som läser en hel hög med böcker i sommar – fråga på ditt bibliotek om de har Sommarboken! På många ställen får man en bok om man läser 5, 7 eller 10 böcker.

På bokfronten är det inget direkt nytt. Men det finns massor att läsa från juni och massor att se fram emot i augusti 🙂

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s