En bok alla andra hatade men jag gillade

Meh! Jag vet ju inte vad alla andra tycker?! Och ”hatar” tycker jag som sagt är ett väldigt starkt ord när det kommer till böcker. Men jag kommer i alla fall ihåg att Kathi Appelts Lova att du går tillbaka gick rakt in i hjärtat på mig. Boken är nog tänkt från 10, 11 år sådär och uppåt (till och med 100!), men den är ganska svår att läsa och det är nog bara en enda av alla dem som jag satt boken i händerna på som kommit tillbaka och haft samma glitter i ögonen som jag när jag hade läst den.

Vad håller vi på med? Läs om trettiodagarsutmaningen här.

  1. Maria, Bokfreak

    Håller med! Det är verkligen svårt att sälja in den. Kanske skulle passa på att läsa den själv i sommar…

  2. TinaO

    Se där! "Lova att du…" är en av de få barn/ungdomsböcker jag påbörjat som jag inte läst ut – jag gillade den inte alls, jag. 🙂

  3. frid

    Sluta sätt boken i handen på barnen. Ush, vilket dålig bok. 😦 (läste inte klart men kom några hemska kapitel)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s