En bok som fick mig att ändra åsikt om något

För några år sedan var jag en ”sån” som inte gillade fantasy. Visst, jag hade läst Narnia-serien med förtjusning, men att välja en fantasybok var liksom inte min grej. Så var det någon som tyckte att jag skulle läsa Carole Wilkinsons Drakväktaren. Sagt och gjort. Jag blev tagen av den lilla kinesiska flickan Ping som räddar en drake undan den grymma kejsaren. Därefter blev det många… Vargbröder, Väktarens lärling, Harry Potter, Nyckelväktarna, Temeraire – you name it! Jag älskar att drömma mig bort till andra världar där andra lagar än våra styr och allt är möjligt. Högt upp på min måste läsa-lista står sista delen av just Nyckelväktarna (Till sista vingslaget) och en ny del i serien Väktarens lärling, som heter Väktarens mardröm (under året har dessutom filmen som bygger på den första boken premiär!).

Vad håller vi på med? Läs om trettiodagarsutmaningen här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s