Karaktär jag kan relatera till mest

Okej, nu har jag tänkt på det här i flera dagar utan att komma fram till något vettigt. Alltså dealen med böcker tycker jag är att jag hittar något litet i nästan alla karatärer som jag kan relatera till. Men att hitta en karaktär som jag kan relatera till mest är jättesvårt. Så jag fegar ur och får helt enkelt säga pass på den här.

Vad säger ni? Har ni en karaktär som ni känner igen er i, typ jättemycket?

Vad håller vi på med? Läs om trettiodagarsutmaningen här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s