Favoritbok jag äger

Jag är en sån som inte äger speciellt mycket böcker, jag lånar dem på biblioteket. Dessutom har vi precis flyttat så de få böckerna jag har ligger nerpackade. Men en liten pärla som jag vet att jag har är Den första gång jag såg dig av Katarina Kuick. Det är en liten tunn kärleksbok som man kan läsa många gånger. En tjej och kille möts, och första gången de ses blir de absolut inte kära i varandra. Men så småningom börjar de se på varandra med andra ögon. I korta poetiska kapitel turas killen och tjejen om att berätta sin kärlekshistoria.

Vad håller vi på med? Läs om trettiodagarsutmaningen här.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s