Favoritbok från min barndom

En av de böcker som jag har starkast älska-minne till är Kringel av Margret och H.A Ray. De är kanske mest kända för böckerna om Nicke Nyfiken, men de fastnade jag aldrig för. Istället var det boken om Kringel som fångade mig. Kanske var det för att den stackars Kringel är annorlunda, men tack vare sin längd räddar han den lilla svarta taxen Fifi.

Längtar tills jag kan läsa bilderboken för bebisen i magen (på riktigt) och se om den gillar boken lika mycket som jag gjorde.

Vad håller vi på med? Läs om trettiodagarsutmaningen här.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s