En bok jag blev besviken på

Den senaste boken jag blev besviken på är en ganska ny. Inte för att jag inte gillade den alls, men jag hade sådana skyhöga förväntningar på den.

Jag läste den snabbt som jag skulle ätit en meny på en känd hamburgerkedja, men precis som att burgarmenyn inte lämnar särskilt mycket eftersmak var det likadant med boken för mig. Och så önskar jag att jag hade läst den innan jag ens hade hört talas om den. Sablars för att jag läser så mycket om nya böcker.

Vad håller vi på med? Läs om trettiodagarsutmaningen här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s