4 comments

  1. Ylva

    Jag har flera! Men raderar uppenbarligen dem eftersom jag inte minns vilka.. Påmindes när jag läste om sista Harry Potter om hur innerligt jag hatar epilogen, men däremot var resten av boken bättre än jag mindes. Det är ingen ungdomsbok men jag hatade verkligen Lolita av Nabokov, den kröp under skinnet, det var sjukt obehagligt att behöva identifiera sig med en läskig pedofil (kanske bra, men otäckt), läste inte hela heller.

  2. Maria

    Jag håller också på med den här juni-utmaningen, och jag fegade(?) också ur. Hatade är ett väldigt starkt ord när det gäller böcker tycker jag. Oftast väljer man ju att läsa sådant som åtminstone nästan kommer att falla en i smaken, så…Om man inte blivit tvingad att läsa alltså. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s