En bok jag inte trodde jag skulle tycka om men älskade

Jag hade inga förväntningar alls. Fick hem boken med posten och tänkte ”jaha, en sån där science fiction-bok som jag inte brukar gilla. Det vet jag ju hur den är”. Trodde jag. Spännande så in i bängen hela vägen, med oväntat slut som tål att diskuteras. Fan-tastiskt på min ära.

Har du inte läst den ännu tycker jag absolut att du ska sommarsluka den här läckerbiten. Passar fint på stranden där solen värmer dig. Men huvudpersonerna svalkas av på månen.

Vad håller vi på med? Läs om trettiodagarsutmaningen här.

En kommentar

  1. Emelie

    Jag har lite samma inställning som dig där, jag har inga större förväntningar på att tycka om men jag har läst så mycket bra om den på olika bokbloggar att jag lånade hem den för nån vecka sen. Den ligger hemma nu och väntar på att jag ska ta ta i den! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s