Favoritbok ur min favoritbokserie

När jag var en sådär 8-9 år så började jag läsa böckerna om Katitzi. Det var nog de första böckerna som jag riktigt slukade och sedan dess har jag liksom inte slutat att sluka böcker. Därför måste jag säga att Katitzi är min favoritbokserie och den bästa boken är nog den första eftersom den verkligen var en dörröppnare för mig. Efter att jag hade läst den sprang jag till biblioteket var eviga dag tills serien var utläst. Nu var det drygt 20 år sedan och jag har inte läst om dem sedan dess. Jag har alltså ingen aning om vad jag skulle tycka om jag läste dem idag.

Vad håller vi på med? Läs om trettiodagarsutmaningen här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s