Min(a) favoritbokserie(r)

Jag har funderat länge och väl, men kan inte säga EN favoritbokserie. Men när jag tänker på de serier jag hetsläst så är det några stycken som sticker ut lite mer än andra. Och det som jag upptäckt är att jag är en sucker för otroligt cliffhangers. Ni vet när man som läsare blir helt utlämnad i en händelse som bara slutar. Och det är det gemensamma för alla mina favoritbokserier. I oordning är mina ABSOLUTA favvisar:

TRE-serien av Kjetil Johnsen. Spännande som sjutton och lättläst som bara den. En riktigt slukarserie. Funderar på att läsa om serien nu när alla tio delarna kommit ut. 

Serien om Hungerspelen av Suzanne Collins. Fan-tastiskt. Framtidsskildring som är starkt beroendeframkallande. Urk så bra det är. Håller alla tummar för att filmen kommer upp till en tiondel av bokens. Då blir det bra skit.

Ful-serien av Scott Westerfeld. Läste precis om ettan till en läsgrupp jag hade med sexor och blev lika tagen som första gången. Det finns så mycket att diskutera i den här lightsciencefictionboken som ändrar riktning hela tiden.

 Vad håller vi på med? Läs om trettiodagarsutmaningen här.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s