Tre helt olika

Det finns massor av böcker som jag vill läsa just nu. Tre av dem, helt olika varandra, ligger bredvid sängen. Jag har börjat på När jag lät dig gå, fortsättningen på Om jag stannar. Den här gången är det Adam, och inte Mia, som berättar, vilket gör att den inte känns som en fortsättning direkt. Men det blir kanske annorlunda när Mia kommer med i handlingen (jag har inte kommit så långt ännu)?!

Sista skottet är tredje boken om Turk och Ayla, som spelar basket. Jag gillade verkligen de båda första! Här åker de på samma basketläger. Ska de våga visa sina känslor och hitta tillbaka till det som började mellan dem i förra boken? Jag hoppas på kärlek…

Ännu en av Kathi Appelts (jag har tidigare läst Lova att du går tillbaka) har översatts till svenska. Flickan och havet verkar vara minst lika fylld av fantasi och längtan som Lova… Den handlar om tioåriga Tana som ger sig ut på havet för att leta efter sin mamma. När hon var liten fick hon veta att hennes mamma är en sjöjungfru som återvänt dit. När månen blir magiskt blå händer något, utan att vilja det gör Tana alla sina vänner besvikna och hon behöver sin mammas hjälp för att ställa allt till rätta. Visst låter det spännande?!

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s