Rum 213

Back från bebisbubblan. För stunden i alla fall. Jag ramlade över den här och kände att jag bara måste tipsa om den! Så här ser alltså Ingelin Angerborns tredje skräckiga bok för 9-12-åringar ut. De andra jag tänker på är För alltid och Sorgfjäril, två personliga favoriter.

När jag läser om Rum 213 så blir jag nästan säker på att jag kommer att gilla den minst lika mycket. Eller vad sägs om tre tjejkompisar på sommarkollo (= bad och sol och söta killar), rykten om spöken, vita skuggor på nytagna foton, hemska mardrömmar och saker som försvinner under mystiska omständigheter på nätterna?

Men ni, liksom jag, får ge oss till tåls. Rum 213 utkommer nämligen inte förrän i juni 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s