Sanningen om Alice

Jag har läst en riktigt bladvändare. Sanningen om Alice av Rebecca James är en minst sagt psykologisk thriller. Katherine har på grund av en fruktansvärd händelse, där hennes syster våldtogs och mördades, flyttat till en ny stad för att slutföra sina studier. Hon pallade helt enkelt inte att bo kvar i staden där hon hela tiden förknippades med sin mördade syster.

Katherine har hållit sig för sig själv i den nya skolan och varken brytt sig om att få några nya vänner eller vara trevlig. Trots det dyker Alice upp. Alice är fullständigt bedårande, vacker och pratsam på ett nytt och spännande sätt. Till slut lyckas hon bryta ner Katherines motstånd och de blir till vänner.

Men Katherine förstår också att Alice, liksom hon själv, döljer en stor del av sig själv. Och det är inte förrän det är för sent som hon verkligen ångrar sitt val av vän.

Det här är en tokspännande historia som bryter ner dig fullständigt. Boken kommer i april, men då måste ni lova och läsa om ni gillar skräckiga böcker i stil med Anne Cassidy eller Fångad. Lova!

  1. Maria

    Oooh, jag älskar ju Anne Cassidys böcker, och den här låter som ett riktigt spännande alternativ. Måste läsas snarast!

  2. Ping: Två favvisar i Aprilpocketskrud « Bokfreak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s