Hej då kompisar

Jag har läst Break, sista delen i Eva Sussos serie Dansfabriken. I bokens början kommer chockbeskedet, dansfabriken ska rivas! Men trots det tråkiga beskedet försöker medlemmarna i dansgruppen Funk’it hålla modet uppe. Dessutom tränar de stenhårt inför den stundande danstävlingen.

För mig har Dansfabriken varit lite som en tisdagskväll. För det mesta inget speciellt men ibland väldigt mysigt. Nu efter tre böcker har jag lärt känna karaktärerna ordentligt. I den här tredje och sista boken känns det som om alla hittar sig själv lite mer och de börjar växa ifrån varandra. När sista sidan är utläst känns det som om det var dags för alla att gå vidare på sin egen väg. Men visst är det med lite sorg i hjärtat som jag säger hej då till Melina, Marko, Rafael och Tess.

Så här skrev Maria om första delen av Dansfabriken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s