Det kommer en fortsättning

Elin och Klara på Tonårsboken lyckas ta reda på en massa bra saker. Det var där jag läste att det kommer en fortsättning på Om jag stannar av Gayle Forman! Lovely tänker jag (som verkligen gillade den första!). På engelska kommer den att heta Where she went. Denna gången är det Adam som berättar. Det har gått tre år. Adam har slagit igenom som rockstjärna, Mia är en hyllad cellist. Men han kan inte glömma Mia. I april är det släppdatum.

Jag tog genast kontakt med Tiina på B Wahlströms (förlaget som gav ut Om jag stannar) för att se om de också planerar att ge ut den andra. Och hör och häpna. När jag lät dig gå (som boken kommer att heta på svenska) kommer redan den 7 maj!!

 

En parentes. Imorse när tåget var försenat slank jag in på Pocket Shop. Där stod jag en lång stund och fingrade på Om jag stannar, som nyss kommit ut i pocket. Det blev inget köp ändå, jag köper inte gärna böcker som jag redan läst. (Gör ni det?) Men håll med om att omslaget är superb?!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s