Street a la Susso

Dans, relationer och familjegrubbel. En fame för 2000-talet? Så står det skrivet om den nya boken Street som är den första delen i Eva Sussos nya serie om ungdomar i Stockholmstrakten. Men den hade kunnat utspela sig var som helst. Var som helst där det finns ungdomar som älskar dans passionerat, som inte kan tänka sig att leva utan att dansa.

Melina, Marko, Rafael och Terese blir i denna första del alla med i en dansgrupp som tillsammans jobbar för sitt första framträdande på en klädvisning. De har såklart alla olika personligheter och personliga grubblerier som länkar samman och för problem med sig.

Melina, den koola och smarta tjejen, Marko, den tjejgalna tangocasanovan, Rafael, den hemliga killen och Terese som kommer från en helt annan del av stan och nyss bestämt sig för att hoppa av baletten för att börja dansa street istället.

Susso berättar inte bara om dansen utan om livet utanför dansen, det gör att det känns trovärdigt och precis som livet skulle kunna vara. Jag gillar det!

  1. Pingback: Dansworkshop « Bubblan i bibblan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s