Att tro på sig själv.

Ibland är det vansinnigt svårt att tro på sig själv. Speciellt när mycket står på spel. Den här boken är för alla unga människor som har en dröm om något. Ja, faktiskt. Hur stor eller liten den drömmen än må vara så är det sjukt viktigt att ta den på allvar och att själv försöka uppfylla den. Jag önskar att jag hade fått Andra människor har fel – tio samtal om egna val i min hand när jag gick i nionde klass och drömde om att bli filosof (jo, det är sant – jag plöjde Nietzsche och Schopenhauer och önskade att jag skulle få bli en lika stor tänkare som dem). Kanske hade det inte tagit så lång tid för mig att ta mig själv på allvar då. (Well, jag blev ju inte filosof…) Speciellt inte om jag hade sett att personer som jag såg upp till – människor som var som Adam Tensta, Ambra Succi och Bea Szenfeld – hade lika mycket tvivel som jag. Boken är dessutom jättesnygg och lättläst. Inget tungt utan bara igenkänning och bra känslor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s