Grymt med Grimm

Jag blir så nyfiken på den här boken! En bok helt i Mangastil, men med Grimmsagor. På framsidan känner ni väl igen Rödluvan och vargen? Grimms sagor var ju från början mer för vuxna läsare, sen har de med tiden förändrats och gjorts ”snällare”, men den här boken verkar göra om historierna så de riktar sig mer till äldre igen.

Och jag blir så nyfiken… läs bara det här:

”Samlingen bestårav fem välkända sagor på helt nytt sätt. Här har Rödluvan och vargen t. ex. goda chanser att kunna bli ett kärlekspar. Och hos Hans och Greta är den största boven inte häxan, utan Hans, vars narcissism håller på att splittra familjen. De andra sagorna som finns med i samlingen är Rapunzel, De tolv jägarna och De två bröderna.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s