All we need is love?

KärleksbokenHjärtslag och hjärnsläpp

Två nya böcker som båda är fortsättningar och fulla av love, love, love.

Kärleksboken av Lin Hallberg är den fjärde delen i serien om tjejerna i en klass. Tillsammans bestämmer tjejerna ett gäng regler som ska följas så det inte ska bli en massa tjafs. Men det är såklart supersvårt att hålla sig till regler när kärlek är inblandad. Och kan någon bestämma vem man blir kär i? En bok full av den första kärlekens stapplande. Vill du läsa mer om tjejerna i klassen kan du också läsa Kompisboken, Bästisboken och Svikarboken.

Hjärtslag och hjärnsläpp av Ingelin Angerborn är den tredje delen i serien om Emma och Johanna. I de båda första böckerna råkar ju de båda tjejerna bli kära i samma kille, med allt snurrigt som det innebär. Men de lär också känna varandra och blir kompisar. I den här boken blir de faktiskt kära i varsin kille. Ändå blir Emma ihop med en helt annan kille, Johanna fattar nada. Roligt och mys på hög nivå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s