Monstermaniac

”När ett monster föds kan två saker hända. Antingen är det ett långt-bort-i-skogen-monster, eller ett under-sängen-monster. Om det är ett långt-bort-i-skogen-monster så är berättelsen slut. Men om det är ett under-sängen-monster kan två saker hända.”

Vissa bilderböcker får mig att gå igång mer än andra. När ett monster föds av Sean Taylor är en sådan. Den handlar om monster. Gröna, stora, lila, lurviga monster som charmar mig till döds nästintill. Det här är en bilderbok för alla med stora hjärtan, som tycker om att skratta och som är feta monsterdiggare. En bok att bli glad av en trist höstdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s