Kär i New York

Kär i New YorkJag har precis läst ut en ny bok från Hegas förlag Kär i New York av Carrie Mac. Boken är av det lättlästa slaget och full av kärlek. Hope ska bo hos sin syster i New York under sommaren eftersom hennes föräldrar har bestämt sig för att åka till Thailand och starta en skola där. Allt Hope egentligen vill är att följa med men istället ska hon vara hos sin syrra som mest är ute och festar med sin kille.

På flyget till New York träffar Hope på en kvinna med två småbarn, som hon ganska snabbt får kontakt med. Det visar sig att kvinnan behöver en barnvakt och eftersom Hope är så trött på sin syster och hennes kille flyttar hon hem till familjen som består av mamma, mamma och två barn. Att arbeta för ett lesbiskt par känns lite konstigt för Hope, hon kommer från en liten ort och har inte träffat så många homosexuella. Men det visar sig att hon lär känna en tjej på ett mycket speciellt sätt, hon också…

En kommentar

  1. Lisa

    Åhå! Det där låter som något för mig..! Jag ska till New York, och räknar med att också bli kär. I New York alltså. Som stad. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s