Darren bättre än någonsin!

VampyrprinsenÄntligen! Del 6 i Legenden om Darren Shan – Vampyrprinsen – är här! Jag började längta redan när jag läste sista sidan i femman. Darren är på flykt (han har flytt från sin egen avrättning). Han kämpar för sitt liv i den vilda, underjordiska floden. Ingen annan har överlevt en färd nedför den. Och det är ju bara Darren som känner till faran som hotar vampyrernas hela existens…

Om Darren överlever får ni se om ni läser boken! Vampyrprinsen är en av de bästa böckerna i serien helt klart. Den känns mer hel än den förra som slutade mitt i liksom. Men det kommer en bok nummer 7, 8, 9, 10, 11 och 12 också! Fast ännu är det inte klart när nästa, Skymningsjägarna, kommer på svenska (de finns på engelska). Sexan innehåller den största och blodigaste striden på mycket länge, en modig flock vargar, en kär vän som dör, förräderi och något högst oväntat…

Läs också:

1. Skräckens cirkus, 2. Vampyrens medhjälpare, 3. Dödens tunnlar, 4. Vampyrernas berg och 5. Prövningarnas tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s