Sparrows anderika liv

Sparrow Delaneys hemliga livSparrow Delaney är en fjortonårig tjej som inte riktigt har samma problem som andra fjortonåringar. Hon är den sjunde dottern till en sjunde dotter och därför sägs hon ha extrema synska förmågor. Sparrows mamma och systrar försöker alla få henne att förstå vilken tur hon har haft. Men Sparrow själv önskar inget hellre än att få slippa alla andar och få vara som alla andra normala tonåringar. När Sparrow ska börja high school väljer hon en skola långt bort. En skola där ingen vet något om vem hon egentligen är. Men så klart finns det oroliga andar där också. Luke är en av dem (Luke=död bror) och så klart är han bror till klassens snyggaste kille.  Återigen blir det svårt för Sparrow att dölja vem hon är.

Jag läste boken i helgen och den var riktigt galen. Så många andar och röster att hålla reda på att i början blir man helt yr. Men sen när man liksom lär känna dem så hänger man med bättre och då förstår man mer. Nu vill jag klart läsa en fortsättning… Blir det någon sån?!! Måste ta reda på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s