Lika eller olika?

Två sprillans nya böcker med sporttema av två olika författare. Magnus Ljunggren har skrivit boken Hålla masken om pressen som ställs på en 15-årig kille. Han är en av Sveriges bästa ungdomsmålvakter och får till och med kontrakt med NHL. Men hur mycket är pressen värd? Läs mer om författaren här. (Där får du också veta att Magnus Ljunggren tycker om glass, ligga vaken på nätterna och titta på tv, gå och göra sånt han inte har en aning om.)

Ingen rädsla av Niklas Krog handlar också om sport, om basket. Turk är också han 15 år men inte lika duktig i sin sport som Erik. Boken handlar om svettiga matcher, dramatik men också om det svåra med den stora första kärleken. Läs mer om författaren här.

Jag blir sugen på båda böckerna såklart, men kanske lite mer på Ingen rädsla av någon anledning. Kanske för att jag är så oerhört dålig på ishockey. Fast det borde ju betyda att jag är bra på basket?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s