Flickan utan ögon

Dolores flickan utan ögon av Anders Brundin, tycker jag passar bra att tipsa om en dag som denna när det verkar som att jag har fått någon slags ögoninfektion. Mitt högra öga är alldeles rött, men Dolores ögon verkar faktiskt vara helt döda.

Felix tycker livet är pest i största allmänhet. Men Dolores förändrar allting. Hon finns uppe på skolans tak och förför Felix med sitt utseende, sin smarthet och sin trevlighet. Men det visar sig att allting inte är riktigt som det ska. Vem är Dolores egentligen? Finns hon ens på riktigt? Och var är det hon vill att Felix ska göra?

Blev du nyfiken? Läs ett utdrag ur boken här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s