Klass 7B

Vi fick ett mail till Bokfreak från Kajsa som undrade över Pernilla Geséns serie Klass 7B. Kommer det nån femte bok eller har vi hört det sista från klassen? Jag mailade till självaste författarinnan och fick snabbt svar på frågan.

”Visst kommer det fler böcker i serien Klass 7B! Bok nr 5 kommer nu i oktober och heter ”En känsla av november”. Sedan blir det många till! Jag tänker skriva om klassen till de går ut sjuan och än är de bara vid höstlovet. Det kommer ut en bok per år. //Pernilla Gesén”

Så nu vet alla ni otåliga att i oktober då är det slutväntat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s