Vad har hänt med Lina Lundh?

Min pappa tyngdlyftarenEn av mina favoritdebutanter ever är Lina Lundh som 2006 gav ut Min pappa tyngdlyftaren. Den boken är redan en klassiker i läsgrupper och som högläsning på min skola.

Jag har väntat och längtat och tänkt att snart måtte väl Lina komma ut med någon ny bok, så jag mailade henne häromdagen och hon svarade nästan på en gång! Tack för det!

Och jo, visst har det dröjt lite med den kända ”andra boken”. Ibland får ju författare som skrivit sin första bok (som blivit en braksuccé) lite skrivkramp. Lina håller iallafall just nu på med två stycken faktaböcker för barn.

Någon fortsättning på Min pappa tyngdlyftaren blir det inte, men väl en bok om en tjej i samma ålder som Lisa. Lina tror att den boken kanske kanske kommer att ges ut under 2010. Så vi som älskar Min pappa tyngdlyftaren får vänta ett tag till. Men hur är det man säger? Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge… Hmm, ett mycket konstigt uttryck om jag får säga vad jag tycker 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s