Höst=deckare!

Afrodite och hämndenNu i september kommer nästa bok om Afrodite, eller Ditte som hon kallas. Böckerna är verkligen snorspännande och har dessutom en väldans kool tjej som huvudperson. I Afrodite och hämnden verkar det som att någon eller några förföljer Ditte med mysko mail och telefonsamtal. Kan det hänga ihop med att Ditte ska vittna i en rättegång?

Om du inte läst någon av de här härliga deckarböckerna tycker jag att du genast ska kasta dig över ettan och tvåan; Afrodite och döden och Afrodite och sveket, så att du kan slänga dig över Afrodite och hämnden när den nu kommer i höst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s