Hemligheter och pinsamheter

Eva Susso har skrivit för de i mellanåldern, de lite äldre ungdomarna och nu kommer serien för de mittemellan (typ 12-14 år). I serien Hemligheter och pinsamheter ingår tre böcker. Och det av en naturlig anledning. I första boken Jag såg honom först får vi möta tre tjejer som går i 7:an och är kompisar; Diana, Maja och Anisa. I den första boken är berättaren Diana. Hon berättar om den nya killen Edgar Flemming som tyvärr alla tre tjejerna blir förtjusta i. Hur delar man en kille? Kan man det överhuvudtaget? Vem ska ”få” honom? Kan man bestämma vem man blir kär i?

Det som är lite speciellt med den här serien är att vi får fortsätta följa tjejerna, men det är olika personer som är huvudperson. I den andra boken Vem bryr sig? (kommer i januari 2009) berättar Anisa sin historia och i den tredje boken Bara vänner, typ (kommer i juni 2009) får Maja berätta sin kärlekshistoria. För det är det som är gemensamt för de tre böckerna. Det handlar om kärlek. Men om varje tjej får ett lyckligt slut, det får ni faktiskt läsa själva 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s