Nytt livsfarligt uppdrag

Precis när jag läst ut del fem i serien Tre Tjejer (Den döde sonen klämde jag på tågresan imorse, eller ja, nästan, jag ägnade den första kvarten på jobbet att läsa de sista sidorna… det går ju liksom inte att sluta läsa när det är som mest spännande!) fick jag veta att del sex kommer nästa vecka! Hurray! Den vita kameleonten ska den heta för den som inte visste det.

Kort om handlingen:

”En tidig morgon blir Pella nästan omkullsprungen av en man som kommer rusande i full fart. Senare samma dag ser hon mannens bild i tidningen, det visar sig att han är en känd journalist och har hittats död. När Pella upptäcker ett usb-minne i sin morgonrocksficka blir det riktigt otäckt. Den döde journalisten måste ha gett henne det när han sprang ihop med henne. Och nu är han död. Mördad?”

Alltså, det jag gillar med den här serien är att böckerna är så himla spännande! Det som händer i böckerna skulle lika gärna kunna hända här, så verkligt känns det liksom…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s