Alla trogna…

Hej hej!

Nu har vi ändrat om lite igen. Vi behövde mer plats, mer roliga saker som händer och MER av allt helt enkelt. Detta gör att ni får ändra i era RSS-feeds för annars kan det kanske se lite knasigt ut. När man skaffar nytt kan det ibland bli så att man förlorar nåt bra gammalt på kuppen. Vi har förlorat våra kommentarer i övergången och vi hoppas att det kommer gå fort att fylla upp med nya. Känns läskigt tomt här nu.

Nytt på den här sidan är att man kan maila superlätt till oss. Mailen kan ni använda om ni vill fråga när någon bok ska komma ut till exempel eller om ni behöver tips på en viss typ av böcker. Eller fråga vad ni vill helt enkelt! Ni får också gärna svara på frågor som vi ställer till er (under Freakish!)  så kan vi bli ännu bättre på att blogga om just det ni vill läsa. Sen kommer det dyka upp lite annat nytt här snart så håll koll! En ledtråd är att Bokfreak snart fyller 1 år. Det måste klart firas!

Kärlek & en massa fint…

Emelie, Maria & Pernilla

2 comments

  1. Anna

    Hej hej!Jag bara älskar er blogg och tycker att ni gör ett helt fantastiskt jobb!! Men undrar… om det inte har blivit lite svårare att hitta i bloggen nu? Alla kategorierna ni hade innan, och möjligheten att söka i bloggen. Eller är det bara som jag inte lärt mig att hitta ännu kanske.Ha det!/Anna

  2. Bokfreak

    Hej & Tack för komplimangerna! Det kommer snart en sökfunktion och också en indelning enligt kategorier. Vi har just börjat vänja oss vid allt nytt. Jobbar alltså på det! Promise!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s