Ny framsida?!

Den 2 augusti, om exakt 33 dagar alltså, släpps den fjärde och sista boken i Twilight-serien! Det verkar som om de har valt en annan omslagsbild till än den som var tänkt från början?! Det var längesen vi visade den här på Bokfreak (svart bakgrund med en stor, röd rubin på). Men nu är det denna som gäller på Stephenie Meyers webbsida (där kan man följa nedräkningen också) och på Amazon.com. Vet inte vilken jag gillar bäst faktiskt… Vad tycker ni? Hursomhelst ska det vara en bok som tar andan ur en. Yeah, you bet!

P.s. Glöm inte att lägga boken på bevakning på en internetbokhandel så ni inte missar att förhandsbeställa den. Jag bara måste ha den direkt!

4 comments

  1. Ellinor

    men du pernilla, förresten. har inte jag redan resaverat den på gemö?får ni in den på stora bibiloteket den 2 också det eller så jag kan hämta den där? lite omständigt men ja.. det är breaking dawn vi talar om! 🙂

  2. Pernilla

    Hej E!Hoppas du har ett härligt sommarlov! Kan inte lova att vi har den till den 2e, men ska göra mitt bästa 🙂 I så fall kan du hämta den på stora biblioteket. Vi checkar när det närmar sig helt enkelt. Ha det fint!P.s. Längta inte ihjäl dig 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s