Önskas: hjälp!

Jag har ett problem (dock ett ganska trevligt sådant). Till hösten ska jag starta en bokklubb med lärarna på min skola. Tanken är att de ska få läsa nya ungdomsböcker. MEN nu till problemet – jag vet inte vilka böcker jag ska välja?! Det finns ju en hel djungel med en massa bra, härliga, sorgliga, läskiga, rysligt spännande och hejdlöst roliga böcker därute. Så nu tänker jag ta hjälp av er kids! Vilka böcker tycker just ni att alla vuxna borde läsa?

 1. Fröken Nina

  Åh vilket delikat problem! :)Nya och nya vet jag inte…. Men jag har läst följande det senaste året och gillat dem:Simon och Sophie av Emma GranmholmAnna D’Arc av Mårten SandénOm jag kunde drömma av Stephenie MeyerKim M Kimselius böcker om olika historiska händelser…För bra för att dö av Christina WahldénTusen gånger starkare av Christina HerrströmSedan har jag ju ett gäng på min att-läsa-lista också:Fler böcker av KimseliusLiv och Lovisa av Emma GranholmInnan jag dör av Jenny DownhamOfelias berättelse av Lisa FiedlerSå har jag det nu av RosoffOj… Såg nu att du frågar ”kids”, hoppas det är okej med en frökens tankar också! ;)Lycka till, hoppas du kommer skriva om det här på bloggen så man kan få lite tips!

 2. Kajsa T

  Locke Lamoras Lögner – Scott Lynch Definitivt hur bra som helst. Man kan bara inte lägga den ifrån sig :D/Kajsa T 14 år

 3. Sus

  Hej, Bryta om av Åsa Anderberg Strollo är det starkaste och finaste jag läst i genren i år. Jag är sexton och kände igen mig på många sätt, trots att mitt liv är helt ”normalt”.

 4. Kim

  HejEtt utmärkt tips på helt nya spännande böcker är: ”Det glömda kriget 1808-1809” samt ”Riddarsvärdet”, 10:e och 9:e boken om Theo och Ramona av Kim M. Kimselius. Böckerna kommer ut 15 augusti. Så här säger några recensenter om böckerna: ”Kim har än en gång lyckats fånga tiden och andan i en spännande berättelse!””Med sin skickliga berättarteknik skildrar Kim livet på riddartiden, samtidigt som hon för berättelsen vidare på ett spännande sätt som fångar läsaren från början till slut.” ”Jättebra! Spännande, fängslande och verkligt.”Läs mer om böckerna på http://www.kimselius.seKramisar från Kim

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s