Sommar sommar sommar

Bokhögen som ligger bredvid mitt skrivbord har bara växt den senaste tiden. Tur att det bara är två dagar till ledighet och läsfrossa! Några gamla godingar blir det, några nya och några böcker som vi tipsat om på Bokfreak.

Det som jag är JÄTTEnyfniken på är såklart Josefine Ottesens nya serie Sagan om Sigurd. Ottesens serie om Drakherren och Enya är ju stenklara succéer på bibblan! Både lätta att läsa och snorspännande.

En annan lättläst sak är Katarina Kieris nya Klart som korvspad, Astrakan! Där Astrakan en dag råkar säga i klassen att hon visst kan simma, fast hon egentligen inte kan mer än lite armtag. Tyvärr visar det sig att klassen ska till badhuset följande vecka.

Ögat över månskäran och Upprorsänglar av Libba Bray (som vi skrivit om här nyss) känns fantastiskt att få lägga beslag på och bara driva iväg med på en filt under solens sken.

Sen ska jag läsa en massa gammalt som jag inte hunnit med. Mmmmm… semester är att få ägna sig åt böcker konstant. Det jobbiga är när man måste bryta för att äta. Någon som har förslag på bra och lätta mellanmål till läsning?

  1. Em

    Later som nat man avundas! Jag gillade verkligen Kung Steve boken (skrattade mej helt igenom vissa delar) men har inte kommit loss att skriva om den. Nu ar jag pa tagluff. Idag har jag det slappt i bryssel imorrn aker jag till paris och sen berlin och vidare. XX em

  2. Maria

    Vad härligt Em! P kommer ringa dig om vår hemliga grej du vet 🙂 Ha det riktigt gött på luffen så får vi ses lite senare i sommar (då har jag förmodligen också läst ut Kung Steve) Kramkram Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s